Приготуйте вдома цю смачну закуску, наче з вишуканого ресторану. Смак такої брускети вас приємно здивує.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 150 г помідорів чері
  • 6 зубків часнику
  • 30 мл оливкової олії
  •  сіль на смак
  • салатна зелень на смак
  • 2 скибки вашого улюбленого хліба
  • олія, щоб підсмажити хліб

Для крему:

  • 50 г сиру “Фета”
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 70 г вершків 30%
  • 1 ч. л. оливкової олії

Приготування:

Розігрійте духовку. Помідори й часник покладіть у посуд для запікання, полийте олією й посоліть. Поставте в духовку й запікайте, щоб помідори підрум’янилися  й потріскалися. Всі інгредієнти для крему покладіть у чашу блендера й збийте все разом. Поставте крем у холодильник.

Коли помідори запечуться, дістаньте їх, щоб прохолонули. Тим часом покладіть хліб на сковорідку, щоб підрум’янився з обох боків. Викладіть скибочки хліба на тарілку, а на них зверху покладіть крем-сир. На сир викладіть зелень салату та печені помідори з часником. Зверху можна притрусити меленим чорним перцем. Смачного!